Распоред сахрана 05.12.2020.године

Распоред сахрана за суботу 05.12.2020.године:

1.Милошевић Ангелина (рођ.1929), сахрана у 12 часова, Старо гробље, парцела  4, број 168;

2.Зарић Вера (рођ.1926) , сахрана у 13 часова, Средње гробље, парцела 14, број 37-2;

3.Пешић Драгиша (рођ.1950), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела Е, број  251;

COMMENTS