HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 04.07.2018.године

Распоред сахрана за среду 04.07.2018.године:

  1. Радовић Милева (рођ.1952), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела Н, број 168;
  2. Спасојевић Олга (рођ.1922), сахрана у 14 часова, Средње гробље, парцела 6, број 161-1;