HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 24.11.2016. године

Распоред сахрана за четвртак 24.11.2016.године:

1. Гавриловић Бранко (рођ.1953) , сахрана у 12 часова , Старо гробље , парцела 2 , број 229 ;

2. Миленковић Душан (рођ.1959) , сахрана у 13 часова , Старо гробље , парцела 3 , број 20 ;

3. Грујић Ангелина (рођ.1975) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Е , број 27 ;