HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 22.05.2017. године

Распоред сахрана за понедељак 22.05.2017.године :

1. Милошевић Катарина (рођ.1933) , сахрана у 12 часова , Ново гробље , парцела М/Ш , број 136-1 ; 

2. Лазаревић Ацо (рођ.1964) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела Е , број 51 ; 

3. Булатовић Милка (рођ.1928) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела  32 , број  47;