HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 28.03.2017. године

Распоред сахрана за уторак 28.03.2017.године:

1. Мечанин Радојка (рођ.1921), сахрана у 12 часова, Средње гробље, парцела 25, број 1-21; 

2. Деспот Стоја (рођ.1950), сахрана у 14 часова, Средње гробље, парцела 11, број 1-13; 

3. Белчевић Зоран (рођ.1956), сахрана у 15 часова, Ново гробље, парцела 31, број 303;