HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 09.05.2019.године

Распоред сахрана за четвртак  09.05.2019.године:

1.Мановић Душанка (рођ.1933), сахрана у 12 часова , Старо гробље, парцела 2, број 197;

2.Маравић Никола (рођ.1934), сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела К ,број 129;