HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 17.01.2018.године

Распоред сахрана за среду 17.01.2018.године:

1.Обућина Надежда (рођ.1926), сахрана у 13 часова , Средње гробље , парцела 13 , број 106;

2.Рајичић Душан (рођ.1923) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела МЛ , број 10;