HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 21.09.2018.године

Распоред сахраназа петак  21.09.2018.године:

  1. Пендић Жикица(рођ.1962), сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Е , број 100;