HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 28.10.2019.године

Распоред сахрана за понедељак 28.10.2019.године:

1.Кнежевић Стојадинка (рођ.1940), сахрана у 12 часова, Средње гробље, парцела 24 , број 118;

2.Петровић Јованка (рођ.1948), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела МЛ, број 88;

2.Филиповић Душанка (рођ.1934), сахрана у 14 часова, Средње гробље, парцела 6, број 3-1;