HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 30.09.2017.године:

Распоред сахрана за суботу 30.09.2017.године:

1.Глишић Милена (рођ.1937) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , паерцела М/Л , број 31 ;