HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 29.09.2017.године

Распоред сахрана за петак  29.09.2017.године:

1.Давидовић Небојша (рођ.1944) , сахрана у 12 часова , Ново гробље , парцела Л , број 49;