HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 30.09.2019.године

Распоред сахрана за понедељак 30.09.2019.године:

1.Мечанин Миленија (рођ.1941), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела 31, број 246;

2.Карадаревић Мићо (рођ.1939), сахрана у 14 часова, Ново гробље , парцела 31, број 176;